Backen har valgt at takke af hos barndomsklubben Herning Blue Fox, i håbet om at kunne afprøve drømmen om et udlandsophold.

Patrick Madsen har spillet hele 14 sæsoner og godt 600 kampe for Herning Blue Fox, de seneste år også som assisterende kaptajn for Herning holdet, en helt naturlig rolle med så mange års bidrag til Herning-kulturen.

Nu kvitter han sin klub for at prøve sig af i udlandet. Det skriver Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor Madsens afgang præsenteres således:

Den store Herning-back har stadig en drøm om at prøve sig af uden for Danmarks grænse. Derfor er man mellem Herning Blue Fox og Patrick Madsen selv blevet enige om at stoppe samarbejdet, så Patrick Madsen dermed kan søge muligheden i en anden liga.

”Det er selvfølgelig vemodigt!. Måske min sidste kamp i Blue Fox trøjen, og det gik specielt op for mig efter kampen i SønderjyskE. Forhåbentligt er det heller ikke min sidste, jeg har i hvert fald et stort ønske, om at slutte min karriere i Herning. Så vi må se hvad fremtiden bringer, siger Patrick Madsen-

- Jeg er spændt og trist samtidig. Trist over ikke at skulle løbe på isen med mine holdkammerater og foran ligaens bedste fans og sponsorerer. Der er virkelig bygget noget godt op igen i Herning, og jeg kommer til at følge det tæt på sidelinjen. Samtidig så er jeg selvfølgelig også megaspændt, over hvad fremtiden byder, og jeg glæder mig til de nye oplevelser og udfordringer der kommer på min vej. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for mange gode minder til alle i og omkring klubben, siger den store Herning-back. 


Henrik Mærsk tager til Kiruna Blue Fox henter Emil Kristensen hjem