Spændende tider hos Mighty Bulls

Rødovre Mighty Bulls kom helskindet over en vanskelig sæson.

For første gang i tre sæsoner lykkedes det at komme med i slutspillet, og her gjorde Rødovre en mere end hæderlig indsats mod Aalborg Pirates, som blev ganske presset, så længe Rødovre havde kræfter til at spille med. 

Organisatorisk synes det også at være tilfældet, at der blev lagt låg på de største problemer, i hvert fald synes der ikke at være tvivl om, at Rødovre Mighty Bulls også spiller Metal Liga i den kommende sæson. 

Og der kan være spændende ting på vej, hvis man nærlæser de sidste linjer af pressemeddelelsen om direktør Claus Amondsens afgang. Mighty Bulls skriver nemlig: 

- Det kan yderligere oplyses at der pt. er intense forhandlinger i gang med potentielle nye ejere af Rødovre Mighty Bulls. Forhandlinger skal afklare klubbens fremtidige set up, sikre klubbens økonomiske situation, identificere muligheder for langsigtet bæredygtighed samt sikre et styrket Rødovre Mighty Bulls i fremtiden, lyder det fra RMB-kredsen - og umiddelbart kunne noget altså godt tyde på, at der inden længe sættes gang i noget nyt og spændende i klubben. 

TRE FINALESPILLERE med i landsholdstruppen i denne uge Garth Murray tiltræder på Heden: Guldtræner ny mand i spidsen for Blue Fox