Liga-topscoreren er på vej videre i karrieren

Mathias From er tabt for Metal Ligaen og Herning Blue Fox. Den elegante angriber, der lavede 86 point i den netop afsluttede sæson, skifter til udlandet. 

Det skriver Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor man naturligvis ærgrer sig over at miste sin mest dominerende spiller. 

 Jeg har været sindssygt glad for at spille i Herning, hvor hver kamp har været en stor oplevelse for mig. Beslutningen har heller ikke været nem, men jeg har fortsat en god alder i forhold til at prøve udlandet af, og lysten er lige så stor som den altid har været, så jeg kunne ikke lade den gode chance passere, siger Mathias From i en pressemeddelelse fra klubben.

- Herning har et helt specielt sted i mit hjerte, og der er ingen tvivl om, at når Danmark igen kalder for mig, så vil Blue Fox være klubben jeg ønsker at komme tilbage til, siger han. 

Sport Herning skriver, at Mathias From angiveligt skulle være på vej til Østrig, hvor flere danskere har haft succes i den attraktive ICEHL. Senest Nicolai Meyer, der vandt mesterskabet med Red Bull Salzburg. 

 


Garth Murray tiltræder på Heden: Guldtræner ny mand i spidsen for Blue Fox CHL: SønderjyskE glæder sig til nyt eventyr, feltet er klart